Contacteaza-ne: 0720.239.389

Curs acreditat tehnician nutritionist

Durata curs: 6 luni. Acest curs poate fi frecventat de cadre medicale (medici, asistenti), de specialisti in fitness (instructori, antrenori personali) sau de orice alta persoana care este interesata de acest domeniu sau care doreste sa lucreze in industria alimentara, industria hoteliera, restaurante sau sa aiba propriul cabinet.

De ce sa faci cursul la noi si nu il alta parte?

 • 1. Cel mai bun pret din Romania

  2000 de lei, platibili in 4 rate egale

 • 2. Dobandesti competente utile

  La sfarsitul cursului, tehnicianul nutritionist va fi dobandit urmatoarele competente: conceperea de planuri nutritionale, recomandarea de suplimente alimentare si nutritive, conceperea de regimuri alimentare pentru diferite institutii. Tehnicianul nutritionist isi va putea desfasura activitatea in spitale, azile de batrani, sali de fitness, centre de infumusetare, gradinite, after-school-uri sau hoteluri.

 • 3. Programa completa

  De-a lungul celor 6 luni, cursantii vor invata de la cei mai buni specialisti in domeniul medical despre anatomia si fiziologia tractului digestiv, despre principii alimentare, despre evaluarea statusului nutritional, despre alimentatie la fiecare varsta, despre boli de nutritie si metabolism si despre nutritie sportiva.

 • 4. Nenumarate oportunitati de angajare

  La finalizarea cursurilor facem recomandari dintre cursantii scolii atunci cand un partener este in cautare de noi angajati sau colaboratori.

 • 5. Acreditat international

  Cursul a obtinut recunoastere internationala (toata UE) prin acreditarea primita de la Ministerul Muncii si Invatamantului

curs-tehnician-nutritionist

Tarif curs tehnician nutritionist | 2000 lei

Taxa suplimentara diploma: 50 lei

Rata 1

500 lei

se achita la inscriere

Rata 2

500 lei

se achita in saptamana 1

Rata 3

500 lei

se achita in saptamana 2

Rata 4

500 lei

se achita in saptamana 4

Examenul final

Cursul de tehnician nutritionist se va finaliza printr-un examen ce va contine o proba teoretica, sub forma de test grila, si una practica, ce va consta in prezentarea unui studiu de caz. Examenul va fi sustinut in prezenta unei comisii delegate de Autoritatea Nationala pentru Calificari si a reprezentantilor scolii Fitness Education. Totodata, se va pregati si un proiect final.

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0747.227.878
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title