Contacteaza-ne: 0720.239.389

Curs acreditat instructor dans

Esti pasionat de dans si ai un minimum de cunostinte in domeniu? Ti-ar placea sa devii instructor de dans sau chiar sa-ti deschizi propria scoala de dansuri?

De ce sa faci cursul la noi si nu il alta parte?

 • 1. Cel mai bun pret din Romania

  1100 de lei, care pot fi achitati in 2 rate

 • 2. Programa structurata

  In cadrul cursului, care se va defasura de-a lungul a 4 weekenduri consecutive si care va fi structurat in ore de teorie si practica, vei studia anatomia si fiziologia omului, tehnici de comunicare instructor-cursant, tipuri de clase de dans, elemente tehnice de baza ale dansului, metodologia de proiectare a cursului, beneficiile dansului pentru copii si pentru adulti, tehnici de introducere a dansului in cursurile de aerobic, istoria dansului, stiluri de dans, dansul modern, contemporan si clasic, dansul ca terapie, dansul si rolul lui in dezvoltarea fizica si psihica, stretching.

 • 3. Bazat pe situatii de exercitiu

  Cursul se bazeaza pe situatii de exercitiu in care cursantii sunt pusi in fata unui anumit scenariu si folosesc informatiile prezentate anterior in partea teoretica

 • 4. Acreditat international

  Cursul a obtinut recunoastere internationala (toata UE) prin acreditarea primita de la Ministerul Muncii si Invatamantului

Tarif curs instructor dans | 1100 lei

Taxa suplimentara diploma: 50 lei

Rata 1

500 lei

se achita in momentul inscrierii la curs

Rata 2

600 lei

se achita in prima saptamana de curs

Examenul final

La capatul celor 60 de ore de curs, vei sustine un examen teoretic si practic, a carui data va fi anuntata cu 2 saptamani inainte. Examenul are loc in prezenta unei comisii din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari.

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0747.227.878
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title