Contacteaza-ne: 0720.239.389

Clase aerobic

Incearca clasele noastre de aerobic in sistem Small Group Personal Training.

Ce este Small Group Personal Training?

Antrenamentul personal in grup mic de 3-4 persoane este contextul ideal pentru acele persoane care doresc sa faca miscare impreuna cu prietenii sau colegii de munca sprijinindu-se reciproc in timpul exercitiilor fizice.

Clase predate la studio-ul de antrenamente personale Personal Trainer Studio

PILATES
Metoda Pilates este un sistem complet de exercitii fizice prin care se lucreaza corpul in intregime, de la musculatura cea mai profunda pana la cea periferica, exercitii in care intervin atat mintea, cat si corpul si respiratia.
Obiectivul consta in obtinerea unui echilibru muscular, fortificand muschii slabiti si relaxand muschii contractati. Acest lucru contribuie la cresterea controlului, a fortei si a flexibilitatii corpului, protejand articulatiile si spatele.

PUMP
Este un program de antrenament bazat pe exercitii de tonifiere, care solicita tot corpul si sunt destinate dezvoltarii rezistentei musculare si tonifierii intregului corp. Acest antrenament se recomanda oricarui tip de participant, indiferent de gradul de pregatire al acestuia.
Accesorii folosite: barile cu discuri, gantere, saltelute, dar si greutatea propriului corp.

BURN IT
Program de antrenament intens care are ca scop dezvoltarea fortei si rezistentei musculare dar si a procesului de „fat burning”. Acest program contine exercitii pentru toate grupele musculare ce sunt efectuate cu greutatea propriului corp sau cu greutati foarte mici.

TRX CLASS
TRX-ul iti antreneaza toti muschii corpului intr-un mod inedit, corpul fiind suspendat si se foloseste propria greutate a corpului in diferitele planuri in care se lucreaza. TRX este recomandat si in antrenamentele de recuperare, pentru cei cu probleme de articulatii sau dureri de spate.

Clasele de aerobic se stabilesc de comun acord cu grupul de clienti.

dsc_8785_
antrenament-trx

Ce spun clientii?

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0720.239.389
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

[sform id=’3093′]

Title