Contacteaza-ne: 0720.239.389
Iulian Dinu

Buna! Sunt Iulian Dinu.

De peste 7 ani de zile sunt fondatorul uneia dintre cele mai mari scoli de formare profesionala in domeniul sportiv si al sanatatii, Fitness Education School, scoala care pana acum s-a dezvoltat in 13 orase din Romania, cu o echipa de 40 de specialisti in domeniul fitness-ului si al sanatatii, formand peste 4000 de oameni ca instructori de fitness, instructori aerobic si tehnicieni nutritionisti.

La sfarsitul anului 2020 am infiintat Asociatia Internationala de Psihologie, Nutritie, Sport si Fitness, asociatie care isi propune sa schimbe mentalitati in randul populatiei Romaniei si sa ofere suport tuturor celor care doresc sa adopte un stil de viata sanatos. AIPNSF a fost infiintata pentru a combate obezitatea in Romania si pentru a mari gradul de constientizare al romanilor cu privire la necesitatea adoptarii unui stil de viata sanatos.

In plus, pregatirea mea ca si kinetoterapeut si preparator fizic iti va fi de un real folos, mai ales daca ai nevoie de un program de recuperare medicala. Fie ca vorbim de antrenamente de scadere in greutate, antrenamente de recuperare medicala, de tonifiere, antrenamente postnatal, prenatal sau antrenamente dedicate pentru sportivi, ca si antrenor te voi ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, sa-ti depasesti limitele si, in acelasi timp, sa te distrezi. Astfel, sportul va deveni pentru tine o placere.

De ce sa ma alegi ca si personal trainer? Iti ofer mai jos cinci motive pentru care merita sa lucram impreuna:

1. Tehnicile de fitness si programele pe care le implementez impreuna cu clientii mei sunt personalizate si tin cont de starea de sanatate a acestora si de obiectivele pe care doresc sa le obtina;
2. Structura antrenamentelor si evaluare – inainte de orice noua colaborare discut cu potentialii mei clienti pentru a stabili impreuna care este cea mai potrivita modalitate de lucru. Intotdeauna tin cont de programul clientilor mei si rezultatele intermediare pentru a adapta antrenamentul in vederea obtinerii celor mai bune rezultate;
3. Motivatie – unul din punctele forte care ma recomanda sa iti fiu antrenor personal este puterea de a te motiva, de a te responsabiliza, de a-ti depasi limitele, fara a atinge pragul supra-antrenamentului, despre care stim ca poate avea efecte negative asupra organismului;
4. Cunostinte si cercetare – se spune ca, pentru a deveni expert intr-un domeniu, sunt necesare minim 10.000 de ore de lucru efectiv in acel domeniu. Tin sa precizez ca am strans pana in prezent (2021), de-a lungul a peste 13 ani, peste 30.000 de ore de lucru ca si antrenor personal si personal trainer. Nu am incetat sa invat si sa ma documentez cu privire la cele mai noi tehnici de antrenament, iar marturie stau toate cursurile acreditate si specializarile pe care le-am urmat si pe care le vei gasi in josul acestei pagini.
5. Atitudine si comportament – am respectat intotdeauna clientii cu care am lucrat, am avut un comportament adecvat si o atitudine proactiva spre indeplinirea obiectivelor. Increderea pe care o transmit clientilor mei este unul din cei mai importanti indicatori pentru mine, pe langa cei legati de rezultatele obtinute.

Daca te-ai decis sa incepi un program de antrenament personalizat, nu ezita sa imi scrii pe office@iuliandinu.ro sau sa ma contactezi telefonic la 0720.239.389.

Te astept sa ne cunoastem si sa identificam impreuna cea mai potrivita metoda de colaborare in vederea atingerii obiectivelor tale.

Ce spun clientii?

Contact

Date de contact

Adresa :

Telefon:

Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter

0720.239.389

Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

[sform id=’3093′]

Title