Contacteaza-ne: 0720.239.389

Buna! Sunt Denisa Stirbulescu

De ce merita sa lucram impreuna?

Sunt campioana nationala la atletism si instructor de fitness si antrenor personal, ca urmare a cursurilor pe care le-am absolvit cu succes in cadrul scolii de Fitness din Romania, Fitness Education School. Tot in cadrul EFS m-am specializat si am continuat studiile de instructor fitness si antrenor personal, Level 2.

Am o experienta de peste 7 ani in domeniul sportiv, fiind de mica pasionata de miscare. Sportul m-a invatat sa fiu mai puternica, mai disciplinata, mai punctuala si sa gasesc solutii indiferent de situatia in care ma aflu. Stilul de viata sanatos ma caracterizeaza, alimentatia si miscarea fiind cele 2 componente esentiale. Antrenamentele pe care o sa le regasiti se adreseaza persoanelor care doresc sa slabeasca, supraponderale, celor care doresc sa isi tonifice corpul si sa isi recapete elasticitatea si fermitatea pielii.

Pachetul de antrenament contine:
-antrenamente in sala de fitness
-antrenamente personale in sala/aer liber
-masuraturi
-fisa personala a fiecarui client
-sfaturi de nutritie

Prin intermediul cunostintele mele practice si teoretice pe care le-am acumulat de-a lungul timpului, vreau sa te ajut si pe tine sa evoluezi si sa fii omul de maine.

Pentru mai multe informatii astept sa ma contactezi:

Denisa Stirbulescu

Title