Contacteaza-ne: 0720.239.389

Antrenamente in aer liber

Pe langa sala de forta, exista multe locuri in care putem face miscare, pentru a ne pastra organismul sanatos. Un astfel de loc ar fi intr-un parc, apropriat locuintei tale, unde poti face putina miscare alaturi de un antrenor specializat care sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru a ajunge la cele mai bune rezultate.

Beneficiile antrenamentului in aer liber

 • Imbunatatirea conditiei fizice

  Circuitele cu intervale combinate de alergare-forta iti obliga organismul sa se adapteze la ceva nou, cu care nu ai fost obisnuit, si in acest fel iti vei imbunatati radical conditia fizica.

 • Constientizarea pozitiei corpului

  Unul dintre principalele beneficii ale antrenamentelor, in alte conditii decat cele „standard” dintr-o sala de fitness, este imbunatatirea si constientizarea pozitiei propriului corp.

 • Combinarea eficienta a exercitiilor

  O foarte buna combinatie de antrenamente este cel cardio, bazat pe alergare, impreuna cu exercitii de forta cu greutatea corpului, pentru ca daca vrei sa fii in forma, ai nevoie atat de o inima rezistenta la efort, cat si de forta musculara.

 • Reducerea riscului de accidentare

  Studiile demonstreaza ca daca ai grija sa iti tonifici muschii si ligamentele, vei beneficia de mai multa forta si stabilitate la alergare, ceea ce in final iti va reduce riscul de accidentare, atat in sala, cat si afara, la alergare.

 • Consum energetic mai mare

  Daca ai probleme cu niste kilograme in plus, nu mai ai nici un motiv sa stai pe ganduri. Parc, plaja, padure – alege tu ce vrei. Important este sa alternezi sala cu alergatul o perioada si sa faci antrenamentele propuse, in aer liber.

Durata aproximativa a unui antrenament difera de la 30 minute la 90 minute in functie de gradul de dificultate al antrenamentului si de nivelul tau de pregatire.

Ce spun clientii?

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0720.239.389
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title