Contacteaza-ne: 0720.239.389

Antrenament BOSU

Antrenamentul cu BOSU iti dezvolta „bagajul motric” si iti modeleaza corpul. Se poate folosi la exercitii foarte diferite: pentru rezistenta, forta, echilibru, flexibilitate, stabilitate, cardio, exercitiile pentru tonifierea trenului inferior sau exercitiile de imbunatatire a echilibrului atunci cand este in pozitie normala, cu „domul” sus, sau pentru exercitiile ce dezvolta trenul superior atunci cand este in pozitie inversa, cu platforma plata sus.

Cum actioneaza BOSU?

Executand exercitiile pe BOSU, acesta iti impune sa iti mentii centrul de greutate pe o suprafata care este in continua schimbare si sa implici si alti muschi (stabilizatori) in executarea miscarilor. Cand stai pe un BOSU, toti muschii lucreaza, sunt obligati sa se contracte pentru a mentine articulatiile in pozitia corecta, astfel obligandu-ne sa executam corect exercitiile.

Exercitii care se pot lucra pe BOSU sau cu ajutorul lui

1. Picioarele departate, incadreaza BOSU, bratele tin manerele in „x”, se executa fluturari laterale pana la nivelul umerilor. Este un exercitiu excelent pentru dezvoltarea si tonifierea deltoizilor.

Layout 1

2. Picioarele departate, la nivelul umerilor, stand pe BOSU, cu genunchii putin flexati pentru a-ti putea mentine echilibrul, bratele pe langa corp, tinand manerele cu priza in supinatie (palma in sus), flexeaza bratele pe antebrat. Acest exercitiu ajuta la tonifierea bicepsului.

Layout 1

3. Picioarele departate, bratele flexate la nivelul umerilor, impinge in sus, bratele se rotesc spre interior. Se tonifica muschii spatelui si ai umerilor.

Layout 1

4. Stand pe BOSU, bratele drepte, deasupra capului, executa extensia bratului deasupra capului. Se tonifica muschiul triceps.

Layout 1

5. Fandare cu un picior pe BOSU. Tine cu ambele brate corzile elastice ale aparatului, picioarele apropiate, executa o fandare inainte cu un picior pe Bosu. Se tonifica intreaga musculatura a coapsei si a fesierului.

bosu5

6. Pe BOSU se pot face si clase de aerobic sau clase de coregrafie.

Layout 1

Ce spun clientii?

Prezentare sala

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0720.239.389
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title