Contacteaza-ne: 0720.239.389

Antrenament prenatal

Cercetarile arata ca o femeie insarcinata poate sustine antrenamente fizice in compania unui antrenor personal, reusind sa amelioreze durerile de spate si sa revina mai usor la greutatea ideala dupa nastere.

Beneficiile antrenamentului pentru femeile insarcinate efectuate cu un antrenor personal

 • Greutatea ideala

  Antrenamentul te ajuta sa castigi mai putin in greutate pe perioada sarcinii, dar  te si pregateste pentru momentul nasterii. Un sistem cardiovascular intarit asigura o rezistenta mai buna la impingere si, conform studiilor, un procent insemnat dintre femei nu mai solicita analgezice in perioada travaliului.

 • Elimina durerile

  Un personal trainer te poate ajuta sa elimini durerile din perioada sarcinii, sa iti pastrezi energia si sa dai nastere unui fat sanatos cu ajutorul unor exercitii special gandite pentru tine, astfel incat sanatatea ta si a copilului tau sa nu fie afectate.

 • Flexibilitate

  Exercitiile fizice activeaza hormonul relaxina responsabil cu inmuierea articulatiilor, fapt ce duce la o nastere mai usoara. Efectele negative ale relaxinei, precum durerile de spate sau arsurile la stomac, sunt si ele diminuate cu ajutorul antrenamentului personal.

 • Posibilitate de a face antrenament la domiciliu

  Daca in timpul sarcinii nu te poti deplasa la studio, specialistii Personal Trainer Studio efectueaza antrenamente si la domiciliu, astfel ca oricand poti beneficia de sfaturile unui specialist, fara a-ti face griji cu privire la lipsa timpului sau imposibilitatea deplasarii.

antrenament-prenatal

Tarife antrenament prenatal

1 sedinta

150 lei

8 sedinte

1000 lei

12 sedinte

1400 lei

Ce spun clientii?

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0720.239.389
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title