Contacteaza-ne: 0720.239.389

Antrenament postnatal

Multe mamici se confrunta imediat dupa nastere si cu o perioada de depresie, care poate fi inlaturata daca introduc in activitatile zilnice si un program de antrenament fizic.

De ce sa alegi Personal Trainer Studio dupa nastere?

 • 1. Antrenor personal la studio sau acasa

  Stim ca multe femei se afla in imposibilitatea de a merge la un studio de personal training, deoarece trebuie sa aiba grija de bebelus. La cerere, punem la dispozitia mamicilor si serviciul de antrenament fizic la domiciliu.

 • 2. Focus pe tonifiere si stretching

  Antrenamentele fizice postnatale cu un antrenor personal incep cu exercitii care te vor face sa iti reintri in ritmul normal de viata si continua cu programe mai avansate menite sa-ti redea silueta ideala si sa construiasca un organism puternic.

 • 3. Exercitii pentru bebelus

  Cu acordul tau, antrenorul poate implica bebelusul in cateva serii de exercitii, ce-l vor ajuta sa isi dobandeasca flexibilitatea si mobilitatea.

 • 4. Antrenori certificati

  Antrenorii personali din cadrul Personal Trainer Studio sunt persoane certificate pentru a sustine aceasta activitate si sunt dedicati muncii lor, identificand nevoile fiecarui clienti si intocmind programe personalizate.

Tarife antrenament postnatal

1 sedinta

150 lei

8 sedinte

1000 lei

12 sedinte

1400 lei

Ce spun clientii?

Contact

Date de contact

Adresa : Bulevardul Gheorghe Sincai nr 11, bl 4, sc 1, ap 1, parter
Telefon: 0720.239.389
Email: office@personaltrainerstudio.ro
Program: Luni-Vineri: 07:00 – 21:00

Inscrie-te acum !

Title