Contacteaza-ne: 0720.239.389
  • NO PRESSURE, NO DIAMONDS

    • Home
    • News
    • Single News

Blog

poza-colaborare-pts-si-nutrislim

Descopera cel mai complex program de slabit si remodelare corporala!

Clinica de nutritie Nutrislim anunta parteneriatul cu Personal Trainer Studio privind initierea in Romania a unui program complex de slabire si remodelare corporala. Programul are la baza colaborarea directa intre medici nutritionisti (pe partea de consiliere nutritionala si sustinere motivationala) si antrenori sportivi (pe partea de miscare), cu scopul realizarii unui program personalizat, unic pentru fiecare participant.

Clinica de nutritie Nutrislim are in componenta 11 medici, cu specialitati diferite (de la diabet si boli metabolice, pana la endocrinologie, pediatrie si geriatrie), adresandu-se tuturor segmentelor de pacienti si tuturor problemelor de nutritie. Medicii clinicii au experienta in domeniul nutritiei de pana la 10 ani, precum si pregatire speciala in ceea ce priveste abordarea psihologica si mentinerea motivatiei pacientului cu probleme de greutate (cursuri de interviu motivational, formare in programare neuro-lingvistica si terapie cognitiv-comportamentala).

Din experienta medicilor nostri, am observat ca pentru obtinerea celor mai bune rezultate este nevoie atat de programe personalizate de nutritie, cat si de programe personalizate de activitate fizica. De asemenea, ideala ar fi existenta unei echipe de spcialisti care sa colaboreze direct si continuu in beneficiul pacientului. In acest scop, am demarat parteneriatul cu Personal Trainer Studio, avand incredere in expertiza acestora in domeniul activitatii fizice.

Ca urmare a acestei colaborari, principalul beneficiar este pacientul, care pe langa suportul unei intregi echipe de specialisti, va primi si o reducere de 20% la serviciile oferite in cadrul parteneriatului.